Onze staffing dienstverlening

Bent u op zoek naar een Service management specialist of een Service management opdracht? Wij zijn graag uw partner!

Heeft u vacature voor een Service Management specialist?

Dan helpen wij u graag verder. Wij kunnen uit ons uitgebreide relatiebestand van specialisten de kandidaat selecteren die qua hard- én soft skills het beste aansluit bij uw organisatie. Als u dit formulier invult nemen op korte termijn contact met u op om uw aanvraag vrijblijvend te bespreken en in een eventueel later stadium passende kandidaten aan u voor te kunnen stellen.

Bent u beschikbaar voor een baan of tijdelijke opdracht?

Ook dan bent u bij Service8 Support op de juiste plek. Service8 Support is dé Servicemanagement specialist met een eigen visie daarop.

Wij hanteren een unieke aanpak gericht op de kandidaat. Als u zich als kandidaat bij ons aanmeldt gaan we altijd het gesprek met u aan. We willen namelijk niet alleen weten welke opleiding, werkervaring en certificaten u op uw CV heeft staan. We focussen in onze activiteiten met name op de soft skills die een Servicemanagement specialist in onze ogen dient te bezitten, dus we willen graag meer weten over bijvoorbeeld uw communicatieve kwaliteiten, organisatiesensitiviteit en empathisch vermogen. Deze aspecten kunnen we wat ons betreft alleen bespreken en ervaren in een “live” 1-op-1 gesprek.

Uiteraard mag u ook van ons verwachten dat we op de juiste momenten en manieren communiceren. U krijgt altijd een reactie van ons, we houden u op de hoogte van de voortgang van het proces, we bereiden u uitgebreid voor als u op gesprek gaat bij een opdrachtgever en we zorgen voor heldere terugkoppeling vanuit onze opdrachtgever.

Wilt u meer informatie?

Heeft u behoefte aan ondersteuning op het gebied van (IT) Service Management of bent u beschikbaar voor een opdracht op dit gebied, neem dan contact met ons op.

Download de brochure
van Service8 Support