Onze kortingsregeling

Service8 Academy kent een unieke kortingsregeling voor cursisten die samen met één of meer collega’s van hetzelfde bedrijf aan dezelfde training willen deelnemen. Hierbij geldt dat iedere extra deelnemer 20% korting krijgt ten opzichte van de vorige deelnemer.

Concreet betekent dit dat voor de eerste deelnemer van een bedrijf de volledige cursusprijs in rekening wordt gebracht, voor de tweede 80% van de cursusprijs, de betaalt 60%, de vierde 40% en nummer vijf slechts 20%.

In het geval dat er nog meer deelnemers van de hetzelfde bedrijf de training willen deelnemen dan organiseren we bedrijfsspecifieke training met alleen je collega’s. Hierbij geldt een maximum van 10 cursisten per training; voor de extra vijf cursisten worden alleen de kosten voor materiaalen en examens doorberekend.

Deze regeling betekent dus ook dat de kosten voor een in-house training altijd maximaal driemaal de prijs van één deelnemer bedraagt. De mogelijkheden voor meer korting bespreken wij graag met u in een persoonlijk gesprek.

Deze regeling geldt ook als een cursist binnen één jaar (365 dagen) aan meer dan één training deelneemt: voor de eerste training betaal je 100%, de tweede 80% en zo verder tot een maximum van vijf trainingen in periode van één jaar gemeten vanaf de startdatum van de eerste training.

Spelregels:

  • Alle cursisten moeten aantoonbaar bij hetzelfde bedrijf werken;
  • Bij meer dan 5 cursisten van hetzelfde bedrijf wordt een bedrijfsspecifieke inhouse training georganiseerd;
  • Er kunnen maximaal 10 cursisten aan een bedrijfsspecifieke inhouse training deelnemen;
  • Deze korting geldt alleen op de cursusprijs en is niet van toepassing op cursusmaterialen zoals boeken of cursusmappen, examens etc.;
  • Deze korting kan eventueel gecombineerd worden met andere kortingsacties van Service8 Academy. Neem contact met ons op als u hier meer over wilt weten.

Bij vragen over deze kortingsregeling kunt u altijd contact met ons opnemen.

Download de brochure
van Service8 Academy

Service8 brochure academy

Klachtenprocedure

Is een training onverhoopt niet zijn verlopen zoals u had verwacht, neem dan gerust contact met ons op. Wij sturen u dan onze klachtenprocedure en zorgen ervoor dat we samen tot een goede oplossing komen.

Copyrights

ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited.
The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited.
All rights reserved.