Service8 Support

Introductie

Onze diensten:

Themabijeenkomsten

   Klik hier voor een
   overzicht van onze
   geplande bijeenkomsten
   en voor verslagen van
   eerdere bijeenkomsten.
   Of kijk in het archief.

Thema-bijeenkomst Service Architectuur,

Met de introductie van ITIL is ook de rol van een Service manager geïntroduceerd. Hoewel deze verantwoordelijk was voor de vormgeving van de dienstverlening(sprocessen) is deze rol in de afgelopen jaren geleidelijk verschoven naar een operationele rol die zich tussen klant en leverancier bevindt.

Mede door de introductie van de Service georiënteerde benadering van ITILv3, zien we steeds meer aandacht ontstaan voor Service architectuur en de rol van een Service architect. Maar wat is Service architectuur en hoe verhoudt zich dit ten opzichte van andere architectuur vormen zoals enterprice- of technische architectuur?

Tijdens deze thema-avond willen wij samen met de deelnemers van gedachte wisselen over de rol van Service architectuur. Dit doen we aan de hand van twee inleidende presentaties en een gezamenlijke discussie. Namens Service8 zal Hans van den Nieuwenhof tijdens de eerste inleiding een introductie geven op de Service architectuur: wat is het, welke uitgangspunten of principes gelden hierbij, wat is de reikwijdte, welke aandacht krijgt het in de markt, en hoe ziet de rol van een service architect eruit?

Na de inleiding van Hans zal Marten Vogelaar (Capgemini) ingaan op een klantcasus waarbij tijdens de ontwikkeling van een nieuwe product ook aandacht is / wordt besteed aan de vormgeving van de dienst. Hierbij heeft deze organisatie de Service owner een belangrijke rol gegeven.

Tijdens de discussie willen wij vooral met de deelnemers in gesprek gaan over Service architectuur en gezamenlijk het belang en afbakening hiervan inventariseren. Hierbij zullen we ook zeker aandacht besteden aan het nut en de noodzaak van een Service Architect.

Datum  Woensdag 17 mei 2017

Doelgroep

Hoofd Beheer, Teamleider, Sr. Beheerder en Service manager 
Locatie Service8 locatie in Naarden

Agenda

17.30 - 18.00 uur  Ontvangst met broodjes
18.00 - 20.45 uur  Programma, incl pauze
20.45 - 21.00 uur  Samenvatting en afronding

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via een mailtje naar: ServiceArchitectuur@Service8.nl 

Download de flyer
van Service8 Support

Algemeen

Contact

KvK nr.: 39 07 76 92

Algemene voorwaarden

Bezoekadres

Amersfoortsestraatweg 7
1412 KA  Naarden

Routebeschrijving


Postadres

Postbus 50121
1351 AC Almere

Email: info@service8.nl

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer