Onze diensten

Service8 is uniek met haar aanbod van diensten omdat ze over het vakgebied Service Management heen een integraal pakket aan relevante producten en diensten levert. Klanten zijn uiteraard vrij om een of meerdere van deze producten of diensten af te nemen, maar de achterliggende gedachte is dat deze elkaar onderling versterken. In de visie van Service8 zijn organisaties het best in staat om hun klanten te ondersteunen als alle medewerkers hun verantwoordelijkheid in de keten van dienstverlening kunnen nemen. Om de eigen verantwoordelijkheid van medewerkers te versterken gaat het bijvoorbeeld om het anders inrichten van processen en het maken van duidelijke afspraken over resultaten. Dit vraagt niet alleen om een verdieping van de kennis op vakinhoudelijke gebied maar vraagt ook om een andere manier van samenwerken met klanten en het nemen van persoonlijke verantwoordelijkheid.

Service8 Control voert assessments uit op uw diensten, uw procesinrichting of uw medewerkers om vast te stellen aan welke normen wordt voldaan. Uitgangspunt daarbij is het Service Management Lemniscaat en/of de met u afgesproken normering. Naar aanleiding van het resultaat geven wij advies om de dienstverlening te monitoren en bij te sturen.

Service8 Academy heeft de educatie die eventueel benodigd is om van medewerkers mededienstverleners te maken in haar portfolio: zowel in de vorm van formele trainingen als in de vorm van gaming of coaching. Die educatie kan gegeven worden op het gebied van procesinrichting maar kan ook gegeven worden op het gebied van de noodzakelijke gedrags- en communicatie-ondersteuning. Gedrag- en communicatie zijn in de visie van Service8 essentiële elementen in de ondersteuning die nodig is om van medewerkers mededienstverleners te maken.

Service8 Support levert de strategische consultancydienstverlening voor het richten van organisaties, de tactische consultancy voor het inrichten van veranderingen en de operationele ondersteuning voor het uitvoeren van afgesproken werkzaamheden.

Download onze
algemene flyer

 

 

 

 

 

Algemeen

Contact

KvK nr.: 39 07 76 92

Algemene voorwaarden

Bezoekadres

Amersfoortsestraatweg 7
1412 KA  Naarden

Routebeschrijving


Postadres

Postbus 50121
1351 AC Almere

Email: info@service8.nl

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer