Over Service8

Service8 is een dienstverlener die zich primair richt op het verbeteren van dienstverlening ("Service improvement") van ICT beheerorganisaties. De hierbij gehanteerde aanpak past echter ook bij andere dienstverlenende organisaties.

Het uitgangspunt is om van mede-werkers mede-dienstverleners te maken. Service8 levert die medewerkers de handvatten om verantwoordelijkheid te kunnen aanvaarden voor hun deel van de dienstverlening in de totale keten. Die handvatten liggen op het terrein van procesinrichting (faciliterend in plaats van dirigerend, gebruikmakend van modellen als middel in plaats van als doel), aansturen door managers (resultaatgericht in plaats van activiteitgericht, coachend in plaats van …).

Service8 helpt bedrijven klantgerichter te worden door het aanbieden van een gebalanceerd en integraal pakket aan diensten op het gebied van Service Management.

Daarnaast draagt Service8 bij aan de ontwikkeling van het vakgebied Service Management: door onderzoek te doen en kennis te bundelen en uit te dragen is Service8 een relevante partij voor iedereen die zich bezighoudt met Service Management en zich daar professioneel en persoonlijk verder in wil ontwikkelen.

Download onze
algemene flyer

 

 

 

 

 

Algemeen

Contact

KvK nr.: 39 07 76 92

Algemene voorwaarden

Bezoekadres

Amersfoortsestraatweg 7
1412 KA  Naarden

Routebeschrijving


Postadres

Postbus 50121
1351 AC Almere

Email: info@service8.nl

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer