Erwin Kneefel stelt zich aan u voor

Mijn naam is Erwin Kneefel (56 jaar), gelukkig getrouwd, 2 uitwonende zonen en geniet sinds 3 jaar van mijn kleinzoon (de tweede is op komst). In mijn vrije tijd vind ik het oa heerlijk om van mijn gezin te genieten en de dingen die ze allemaal doen. Daarin staat muziek wel centraal!

Na mijn militaire diensttijd ben ik direct uit interesse het IT vak ingerold en 33 jaar geleden bij één van de rechtsvoorgangers van KPN (RCC/PinkRoccade) begonnen als technisch specialist en systeem analist/programmeur en projectleider.

Vanuit de techniek heb ik begin jaren 90 de overstap gemaakt naar Exploitatie en Beheer en kwam daarbij in aanraking met het Service Management vak. Als ITIL consultant, ruim 20 jaar geleden een groot aantal opdrachten uitgevoerd bij klanten in de overheid en het onderwijsveld om onder andere met behulp van bijvoorbeeld Pink-Scans en Beheer en Onderhoud Scans organisaties te helpen het vooraf gestelde ambitie niveau van een kwalitatief goed beheer en onderhoud gerealiseerd te krijgen. Ook de selectie van service management tooling voor klanten maakte vaak onderdeel uit van eerder genoemde professionaliseringstrajecten en ik kwam toen al in aanraking met Marval maar dan aan de andere kant van de tafel. Omdat ik als consultant heel veel interessante klantcontacten onderhield is mij 17 jaar geleden gevraagd het salesteam te versterken als account- en sales manager. Mijn focus kwam daarbij niet alleen te liggen op het service management maar op de totaal oplossingen die geboden konden worden. Dit heb ik tot 2016 gedaan en heb uiteindelijk vrijwillig besloten om na 32 jaar mijn uitdaging buiten KPN te zoeken naar een kleinschaliger bedrijf, kortere lijnen en waar oplossingen geboden worden die, als toegevoegde waarde services, organisaties verder helpen om naar een kwalitatief hoger niveau te gaan.

En dat kleinschalige bedrijf met haar toegevoegde waarde heb ik gevonden in Service8!

Ik kan mij volledig vinden in de aanpak waar Service8 voor staat waarbij de eigen verantwoordelijkheid van de medewerker als schakel in de keten centraal gesteld wordt om de effectiviteit en efficiëntie van de organisatie te verbeteren. Service8 zorgt ervoor dat uw medewerker een resultaatgerichte mede-dienstverlener wordt.

Ik neem u graag mee in een nadere kennismaking

Erwin Kneefel
Sales Manager
Tel: 06 - 2952 6021
E-mail: erwin.kneefel@service8.nl

Download onze
algemene flyer

 

 

 

 

 

Algemeen

Contact

KvK nr.: 39 07 76 92

Algemene voorwaarden

Bezoekadres

Amersfoortsestraatweg 7
1412 KA  Naarden

Routebeschrijving


Postadres

Postbus 50121
1351 AC Almere

Email: info@service8.nl

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer