Introductie Service8 Academy

Service8 Academy ondersteunt bedrijven en individuen met trainingen, games en awareness-trajecten die in het teken staan van een klantgerichte dienstverlening. Centraal hierbij staan begrippen als afspraak is afspraak, klanttevredenheid en service-attitude. Bij ons vindt u trainingen die gericht zijn op de wijze waarop vorm wordt gegeven aan de beheersing van dienstverlening. Voorbeelden hiervan zijn klantgericht werken, uitvoering en inrichting van dienstverleningsprocessen en de inrichting van kwaliteitssystemen. Door deze positionering beperken we ons niet tot een enkele bedrijfstak, maar komt u ons tegen binnen ieder vakgebied waar dienstverlening een rol speelt.

Onze aanpak
Klantgericht opleiden vergt meer dan alleen het overdragen van kennis. Pas wanneer je in staat bent om je kennis in de praktijk toe te passen, dragen opleidingen bij aan je persoonlijke effectiviteit. Vandaar dat wij in al onze trainingen naast kennis, ook veel aandacht besteden aan inzicht, vaardigheden en attitude. Dit doen we door het toepassen van veel interactieve elementen, zoals discussies, opdrachten en rollenspellen.

Alle opleidingen zijn gebaseerd op onze visie dat iedere medewerker een mede-dienstverlener is binnen een keten van dienstverlening. "Integrale verantwoordelijkheid" staat hierbij centraal.

 Examens
Omdat Service8 Academy ook namens Exin geaccrediteerd is als exameninstituut, kunt u bij ons ook terecht voor het doen van examens in gevolgde trainingen. Eventueel kan dit zelfs aansluitend aan de training.

Aanmelden
Aanmelden voor onze trainingen kan met onderstaande knop.

 


Download de brochure
van Service8 Academy

 

 

 

 

 

 

 

 

Trainingslocatie

Al onze trainingen worden
verzorgd op onze goed
bereikbare trainingslocatie aan
de Amersfoortsestraatweg 7
in Naarden.


 

 

 

 


Copyrights

ITIL® is een Geregistreerd Handelsmerk van AXELOS Limited

Het Swirl logoTM is een handelsmerk van AXELOS Limited

Het ITIL Accredited Examination
Organization logo is een handels-
merk van AXELOS Limited

 

Algemeen

Contact

KvK nr.: 39 07 76 92

Algemene voorwaarden

Bezoekadres

Amersfoortsestraatweg 7
1412 KA  Naarden

Routebeschrijving


Postadres

Postbus 50121
1351 AC Almere

Email: info@service8.nl

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer